Hava Nagila (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hava Nagila neemt je mee van de shtetls van Oost-Europa, via de kibboetsen van de jonge staat Israël, naar Amerika,...
Hava Nagila

Hava Nagila

Komedie Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 10 min

Hava Nagila neemt je mee van de shtetls van Oost-Europa, via de kibboetsen van de jonge staat Israël, naar Amerika, want het is veel meer dan gewoon een liedje. Het beslaat een belangrijke periode uit de geschiedenis vol met hoop en waarden voor de toekomst. Het toont de kracht dat een lied kan hebben om identiteit te benadrukken en om culturele bruggen te slaan. Tot op de dag van vandaag wordt het nummer in alle delen van de wereld opgevoerd en is het een gewild nummer in het uitgaansleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hava Nagila aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Als je als 'buitenstaander' iets wilt begrijpen van een 'religieus volk' met een wil te overleven, dan is deze film absoluut een aanrader....!!
loading