The To Do List (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voordat Brandy Klark naar de universiteit gaat, moet ze nog een speciale opleiding volgen. Daarom maakt ze een to...
The To Do List

The To Do List

Komedie
Jaar: 2013 Duur: 1 u 40 min

Voordat Brandy Klark naar de universiteit gaat, moet ze nog een speciale opleiding volgen. Daarom maakt ze een to do list met alle seksuele activiteiten die ze is misgelopen op de middelbare school. Al snel komt ze erachter dat ze het niet alleen kan, dus vraagt ze haar beste vriendinnen, haar oudere zus en haar overspannen baas om hulp. Tijdens het blokken voor haar seksexamens, wordt Brandy bijgestaan door een oraal gehandicapte klasgenoot en een grunge zingende sukkel.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The To Do List aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
gerline
Een niet al te goede film. Het gaat over een meisje dat je heel de zomer volgt in allerlei ontwikkelingen van een puber. Ze is heerlijk bazig en wil alles onder controle hebben, maar dat lukt niet altijd. Ik geef de film een 5. De dialogen met de vriendinnen zijn wat sterker, maar er zit niet veel humor of actie in.
loading