Home Run (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Honkbalster Cory Brand weet wat er nodig is om te winnen in de grote competities. Maar buiten het veld loopt zijn leven...
Home Run

Home Run

Drama Sport
Jaar: 2013 Duur: 1 u 49 min

Honkbalster Cory Brand weet wat er nodig is om te winnen in de grote competities. Maar buiten het veld loopt zijn leven uit de hand door herinneringen uit het verleden. In de hoop zijn carrière en reputatie te redden na dronken rijden en een schorsing, zendt zijn agent hem terug naar het stadje waar hij is opgegroeid. Gedwongen om het lokale jeugdhonkbalteam te coachen en acht weken door te brengen in de enige ontwenningskliniek die het stadje rijk is, kan Cory niet wachten om terug te keren naar zijn oude leven. Maar als de jeugdige spelers hem helpen om het plezier in het spel te ervaren, ontdekt Cory zijn behoefte om het verleden achter zich te laten, hoop voor de toekomst te vinden en de liefde die hij achterliet terug te winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Home Run aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Maarten
IJzersterke film die je niet snel zult vergeten. Kan hem iedereen aanraden. De scène met de hond van Tyler is hilarisch.

Reviews

Anoniem
Saai
loading