Runner Runner (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Richie, een student aan de prestigieuze universiteit van Princeton, is ervan overtuigd dat hij is opgelicht tijdens...
Runner Runner

Runner Runner

Misdaad Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

Richie, een student aan de prestigieuze universiteit van Princeton, is ervan overtuigd dat hij is opgelicht tijdens het online pokeren. Hij besluit om naar Costa Rica te reizen om Ivan Block, de eigenaar van een gokwebsite, te confronteren. Richie wordt verleid om voor veel geld te gaan werken voor Block, maar hij komt al snel in de problemen als hij de ware aard van zijn nieuwe werkgever ontdekt. Wanneer Richie benaderd wordt door de FBI om Block uit te schakelen, moet hij zijn grootste gok ooit maken, kan hij al zijn tegenstanders te slim af zijn?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Runner Runner aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goed verhaal en boeiend vertolkt door Ben Affleck en Justin Timberlake. Echt een goede film.

Reviews

Anoniem
Film kwam langzaam op gang, maar wel het kijken waard. Zal niet in mijn thuiscollectie komen.
Anoniem
Wat een ontzettende leuke film! Goed geacteerd door Justin Timberlake en Ben Affleck. De rol die Ben Affleck speelt, lijkt wel op de rol uit een andere film dat is wel jammer (boiler room). Een ander minpunt is, dat de film zeer snel eindigt.
Al met al een aanrader om te bekijken.
Coy
Standaard film, wetend waar het naar toe gaat.
Verder wel heel goed in elkaar gezet.
Spannende misdaad film, erg van genoten. Fijne acteurs om naar te kijken. Leuk dat Ben Affleck ook eens de "badguy" speelt. Voor de rest echt zoals je het verwacht, goeie kwaliteit beeld en ondertiteling.
Een film die je echt gezien moet hebben!!
Geert
Ben Affleck en Justin Timberlake dragen de film, het verhaal is niet zo sterk. Het personage van Timberlake verliest zijn geld op een goksite en komt erachter dat er vals wordt gespeeld. Wanneer hij dit bericht aan de eigenaar van de site, Affleck, neemt deze hem in dienst en Timberlake baant zich een weg naar de top in het imperium. Dan wordt Timberlake door de FBI benaderd om Affleck aan te geven en te verraden. Ondertussen laat ook Affleck zich niet van zijn mooiste kant zien en Timberlake loopt een paar keer tegen de muur. Zal hij de FBI helpen en zal hij slimmer zijn dan de rest? Watch it. Overall net boven de middenmaat qua niveau.
Anoniem
Een prima film met een goed en spannend verhaal. Het laat weer eens en ander kant zien van het gokwereldje. De film komt wat langzaam op gang maar komt mede door Justin Timberlake en Ben Affleck halverwege goed op gang. Een film om op een saaie zondag te bekijken. Aanrader!
Lori
Topfilm!!!
Quinty
De film begint nogal slecht en het verhaal verwerkt zich niet optimaal. Verder in de film ik vond het niet zo een goede film, jammer van de rol van Justin
loading