Turbo (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Turbo droomt van het snelle leven. Maar hij heeft een probleem, hij is een slak. Door een bizar...
Turbo

Turbo

Animatie Kids Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Turbo droomt van het snelle leven. Maar hij heeft een probleem, hij is een slak. Door een bizar ongeluk lijken Turbo's dromen toch uit te komen. Plotseling krijgt hij superkracht en racet hij iedereen voorbij! Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen auto's in de race van het jaar, de Indy 500. Niemand gelooft dat hij kan winnen, want hij is en blijft een slak. Zal Turbo het onmogelijke waar maken? Turbo is een bliksemsnelle, grappige en hartverwarmende film voor de hele familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Turbo aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
superleuk voor het hele gezin

Reviews

Anoniem
Hele leuke film. De karakters zijn erg leuk en grappig, het verhaallijn is erg leervol.
Anoniem
Leuke kinderfilm, met veel bekende stemmen en leuke muziek
Anoniem
Wij vonden dit een erg leuke familiefilm. Er was veel actie, spanning en emotie. Dus dit is zeer zeker een aanrader. Vooral de boodschap dat je in je zelf moet geloven is mooi voor alle kinderen.
willeke
Leuk voor kinderen en volwassenen!
Anoniem
Leuk!!
loading