Gravity (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dr. Ryan Stone gaat op haar eerste ruimtemissie met veteraan astronaut Matt Kowalsky. Tijdens een routine controle slaat...
Gravity

Gravity

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

Dr. Ryan Stone gaat op haar eerste ruimtemissie met veteraan astronaut Matt Kowalsky. Tijdens een routine controle slaat het noodlot toe. De shuttle wordt vernietigd en Stone en Kowalsky blijven helemaal alleen achter. Vastgebonden aan niets anders dan elkaar zweven ze verder de ruimte in. Door de kille stilte realiseren zij zich dat ze ieder contact met de aarde zijn verloren en daarbij de enige kans om gered te worden. Is de enige weg terug naar huis de onwaarschijnlijke weg, dieper de ruimte in?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gravity aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superfilm geen woorden voor

Reviews

Anoniem
Okey
Anoniem
Realistisch film, spannend zeker de moeite waard om te kijken.
Anoniem
Fantastische film in de ruimte, goed verhaal. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en houden je van begin tot eind geïnteresseerd. Hoofdrol mooi gespeeld door Sandra Bullock. Zeker een aanrader, als mogelijk, de 3D-effecten. Voor herhaling vatbaar, blijft boeien.
Anoniem
Overgewaardeerde film, saai, niet doorheen te komen, weinig spanning.
Anoniem
Ik had wat meer van deze film verwacht...
Geert
Zeer mooie beelden en zeer waarachtige weergave van hoe het in de ruimte zou zijn. Er wordt wel spanning gecreëerd, maar of dit nu DE film van 2013 moet zijn en een oscar voor beste vrouwelijk hoodrol waardig is weet ik niet zo. Ik had een totaal andere film verwacht, dus misschien ligt daar ook de basis voor mijn mening. Dan vond ik 'Apollo 13' een sterkere film. George Clooney probeert ook maar de komiek in de ruimte te zijn lijkt me, een beetje een rare rol voor hem. Dus geen slechte film, maar niet wat ik verwachte of hoopte al vind ik de gedachte van wat als dit echt zou gebeuren wel heel spannend en beangstigend.
Anoniem
Heel bijzonder hoe je met zo weinig acteurs zo'n mooie film kunt maken. Ze spelen dan ook waanzinnig goed. Goeie rol van Sandra Bullock en George Clooney op zijn best. Geeft ook een mooi kijkje in de wereld van astronauten. Respect voor hen en voor de makers van deze spannende en zeer geslaagde film.
Anoniem
Tja, wat kan je hier nou over zeggen ... er zit geen verhaal in, de hoofdrolspelers dragen niets bij aan deze film. De speciale effecten zijn weliswaar interessant maar overtuigen helemaal niet, met een aantal capabeler acteurs had het misschien iets verbeterd. We hebben de film tot het einde vol gehouden maar dat kostte echt veel moeite en zakken popcorn (en een paracetamol achteraf). :-(
Anoniem
Enjoyed every second of the movie.
Anoniem
Erg spannend
Anoniem
Jammer van het erbij verzonnen verhaal over het dochtertje. Mooie special effects
Bengt
Spannende film van het begin tot het eind. Er is geen moment waarin je aandacht niet vastgehouden wordt. Wij hebben genoten en al zijn er maar 2 acteurs, het is geweldig interessant en geeft je een beeld hoe het is de ruimte kan zijn.
Anoniem
Was een hele goede spannende film die echte de moeite waard was
Anoniem
Waardeloos. Langdradig, totaal niet realistisch in de zin van dat het je het zou kunnen redden op die manier. Vreselijke domme dialogen in het begin. Nespressoman die amper in beeld komt en ook een zeer ongeloofwaardig typje neerzet. Kan niet begrijpen dat dit een Oscar gewonnen heeft. Wat wel realistisch is dat zijn de gewichtloosheidsbeelden. Misschien dat ze daar de Oscar voor gekregen hebben. Wil niet eens de moeite doen om dat op te zoeken.
Anoniem
De film zal in 3D en via de geluidsinstallatie van de bioscoop ongetwijfeld indrukwekkend zijn maar ook via je eigen tv is het een boeiende film. Let op het mooie shot dat van Sandra Bullock wordt gemaakt direct nadat ze het Russische ruimtestation is binnen gekomen, een prachtig stil moment in de foetushouding. Geen aliens, geen schietpartijen, geen superhelden, een boeiend menselijk drama.
Anoniem
mooi gefilmd, spannend
Karin
Tenenkrommend van begin tot eind, zo onwaarschijnlijk zie je een film zelden... George Clooney, normaal goed, is irritant, en Sandra Bullock, altijd irritant, is nog irritanter..... Verspilling van tijd en geld.
Anoniem
Naar aanleiding van de andere reviews dachten wij dat het een erg spannende film zou zijn. Er zat wel spanning in, maar we zaten niet op het puntje van onze stoel wat we verwacht hadden. De special effects waren wel top. Alles zag er erg realistisch uit, vooral de aarde. Sandra Bullock speelde de rol prima, alleen had George Clooney net zo goed vervangen kunnen worden door een onbekende. Zo'n kleine bijrol had hij in het geheel.
Jochem
Een geweldige film, met een heel mooi einde. Het is heel mooi om te zien hoe ze haar angsten overwint. Een 10!
Anoniem
Een goede film, spannend. Heel mooi gemaakt. En George Clooney is altijd leuk!
Anoniem
Een typisch oscarnominatiefilm. De technieken hoe de film is neergezet is fantastisch. Ik denk erg realistisch zeker als je de effecten ziet qua ''gemis'' aan zwaartekracht. De film doet zijn naam eer aan en komt erg realistisch over. Het verhaal is één van 'het zou zomaar kunnen'. Voor de acteurs is er niet veel eer te halen in deze film. Clooney hangt de ervaren clown uit en Bullock de jammerende rookie. Ze overtuigt nu niet dat ze er een Oscar mee gaat wegslepen. Maar ja wat wil je, de helft van de film zitten ze in een Michelinpak en een vissenkom op. De vier sterren zijn compleet te verhalen op de technische hoogstandjes (Gravity).
Anoniem
Knap geconstrueerde ruimtevaartfilm, waarin het heelal, het ruimteschip en de gewichtloosheid van de astronauten overtuigend in beeld gebracht is. Eigenlijk is dit een rampenfilm pur sang en ik denk dat ook in ruimtevaart geïnteresseerde kinderen dit een gave film zullen vinden. Lekker spannend, als je je in het verhaal laat... Sandra Bullock draagt de film in haar eentje, waarin George Clooney slechts de "aangever" is. Ik geef een dikke 7.
Anoniem
Wow! If this film does not give you vertigo effects then you haven't played some 3D Games even... I mean talking about a nail-biter with near-insta shock effects and close impacts, it's even a tear jerker at the end... not that I'm gonna state any details to wreck it for you but the wreckage particle and debris count across ISS when their spy sattelite goes straight south... no, indeed, it goes straight up at them: '...at a velocity faster than a high speed bullet...' Brilliant! I think this could also be a Numero Uno Bump Off Award in its genre(s). Well, you all Vote on it in Nov-Dec 2014 in The Free Show, it's an option to go and do it yourselves too since we are not the same instance(s)... Oopsy, do not cause a 'double S Instance' so with the advancement of Hyper Modern Science And Technology, for my educated guess on it, we cannot fail in the future...
Alexander
"Gravity" is een erg sfeervolle en bijzonder indrukwekkende SF-thriller van de Mexicaanse regisseur Alfonso Cuaron. Niettegenstaande de eerder eentonige locatie en de aanwezigheid van slechts twee personages, is deze Amerikaans-Engelse prent fascinerend en zeer spannend. Het verhaal is simpel, maar doeltreffend. Niet alles is even geloofwaardig en realistisch, maar dit maakt het juist nog spannender en onvergetelijker. Sandra Bullock levert een puike prestatie en ook George Clooney is leuk in zijn eerder beperkte rol. De speciale effecten zijn werkelijk verbluffend. Echt een film die je in de bioscoop op een groot scherm moet zien. Aanrader voor mensen die van ruimtevaart en science-fiction houden...
loading