Five Dances (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Five Dances vertelt de coming of age van de achttienjarige Chip, een zeer getalenteerde danser. Hij verhuist van...
Five Dances

Five Dances

Drama Muziek Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 20 min

Five Dances vertelt de coming of age van de achttienjarige Chip, een zeer getalenteerde danser. Hij verhuist van Kansas naar New York om een carriere te maken in dansen. Zijn ouders zijn niet blij met zijn keuze en oefenen continu emotionele druk op hem uit om weer terug te keren. Als hij wordt aangenomen bij een kleine dansgroep maakt hij al snel kennis met de New Yorkse danscarriere waar discipline, keihard werken, kameraadschap, competitie, angst om niet goed te presteren en de euforie van succes, iedere minuut van de dag bepalen. Onder leiding van de ervaren Anthony werkt de groep toe naar een belangrijke uitvoering. Theo, een van de dansers is al vanaf het begin gecharmeerd door de verlegen en, in de liefde, onervaren Chip. Na weken van afstand en vlak voor de uitvoering weet hij bij Chip door te breken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Five Dances aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading