Het Meisje met Negen Pruiken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sophie is net begonnen met studeren, als de diagnose van kanker plotseling haar hele leven verandert....
Het Meisje met Negen Pruiken

Het Meisje met Negen Pruiken

Drama Komedie Arthouse
Taal: Duits Jaar: 2013 Duur: 1 u 53 min

Sophie is net begonnen met studeren, als de diagnose van kanker plotseling haar hele leven verandert. Maar Sophie is een vechter. Zij wil leven en ondanks haar behandeling wil ze dromen, feesten, lachen, flirten en zelfs seks hebben. Sophie wil niets missen. Negen pruiken worden daarbij haar nieuwe levenselixer. Soms speels, moedig of wild, dan weer beheerst, erotisch of romantisch, afhankelijk van de haarkleur en stijl wordt steeds een ander stukje van Sophie onthuld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Het Meisje met Negen Pruiken aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het is een zeer goede film. Een echte aanrader voor mensen die van waargebeurde dramafilms houden. De film is zeer realistisch weergegeven waarbij er veel aandacht is voor detail. Het verhaal is ook erg aangrijpend. Zeker als mensen in je naaste omgeving zoiets hebben meegemaakt. Kortom, zeker de moeite waard om te kijken. gr c

Reviews

Anoniem
Hele leuke film
Anoniem
Het is een zeer goede film. Een echte aanrader voor mensen die van waargebeurde dramafilms houden. De film is zeer realistisch weergegeven waarbij er veel aandacht is voor detail. Het verhaal is ook erg aangrijpend. Zeker als mensen in je naaste omgeving zoiets hebben meegemaakt. Kortom, zeker de moeite waard om te kijken.
loading