Borgman (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Borgman arriveert als een buitenstaander in de omheinde lanen van een villawijk. Zijn komst is het begin van een reeks...
Borgman

Borgman

Thriller Nederlandstalig Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 49 min

Borgman arriveert als een buitenstaander in de omheinde lanen van een villawijk. Zijn komst is het begin van een reeks verontrustende gebeurtenissen rond de zorgvuldig opgetrokken facade van een welgesteld echtpaar, hun drie kinderen en hun kindermeisje.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Borgman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Verbluffend sterk en goed

Reviews

Anoniem
Wat een tegenvaller. Ik probeerde de film nog af te kijken, maar het lukte me echt niet. Kan ik ergens mijn geld terugkrijgen? Geen aanrader.
Anoniem
Als je het werk van Alex van Warmerdam niet kent zal je dit een hele aparte film vinden.
Het laat de vreemde kanten van de mens zien. De film staat aangekondigd als thriller, maar het is meer een speelfilm. Je volgt de vrouw gespeeld door Hadewych Minis, als een zwerver aan komt zetten volg je haar en zien we haar twijfelen. Haar twijfels en keuzes worden steeds absurder. Het eind is een beetje flauw en loopt af zoals je verwacht. Beetje jammer, mooi dat er ook dit soort films gemaakt worden.
Anoniem
Compleet achterlijk verhaal en ongelofelijk saai. Eén van de grootste flutfilms die ik ooit gezien heb.
Jan
Omdat de film als prijswinnende thriller werd gepositioneerd, blijkt het een grote tegenvaller. Een mystiek soort verhaal zonder begin en zonder einde. Na afloop is het volstrekt onduidelijk wat/waarom/hoezo er van alles gebeurde. Zonde van de tijd. Overigens moet ik ook zeggen dat ik NL films in mijn moedertaal nauwelijks kan verstaan, zodat ik de vraag om ondertitels steun.
Anoniem
Deze film is geen ster waard, de slechtste film ooit gezien!
Anoniem
Wat een matige film is dit. Een echt Nederlandse productie
traag en slecht van geluid. Geluid is overigens een Nederlands filmprobleem. Bij vrijwel alle Nederlandse films zou men een ondertiteling moeten verplichten.
loading