Stap maar op mijn Bezemsteel (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stap maar op mijn Bezemsteel (Room on the Broom) vertelt het verhaal van een heks en haar kat die...
Stap maar op mijn Bezemsteel

Stap maar op mijn Bezemsteel

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 25 min

Stap maar op mijn Bezemsteel (Room on the Broom) vertelt het verhaal van een heks en haar kat die samen op een bezem door de lucht vliegen. Wanneer ze haar hoed en andere voorwerpen verliest, maakt ze kennis met nieuwe dieren. Zij willen ook graag mee op de bezem, maar dat is niet naar de zin van de kat.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stap maar op mijn Bezemsteel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Prachtige kinderfilm met zeer goed getekende dieren in de hoofdrol. En natuurlijk de heks die als rode draad door de film vliegt. De verhaallijn is logisch opgebouwd en goed te volgen voor kinderen vanaf 2,5 jaar (is mijn ervaring hier althans). Onze dochter vond alleen de draak iets te spannend! Jammer dat de film zo kort is (24 minuten).

Reviews

Anoniem
Feel good kinderfilm. Gebruik gemaakt van herkenbare dieren. Mooie kleuren, prima te volgen voor de kinderen. Vooral de draak is spannend voor de allerkleinsten. Het lijkt alsof je naar een verfilming van een prentboek aan het kijken bent. De animatiefilm is leuk voor 3-4 jarigen. Helaas is het een kort verhaal en is de film zo voorbij.
Anoniem
Leuke film, leerzame kinderfilm
loading