The Mistletones (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Holly (Tia Mowry-Hardrict) doet vol moed auditie voor een muzikale kerstgroep die jaren geleden door haar moeder...
The Mistletones

The Mistletones

Familie Muziek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 23 min

Holly (Tia Mowry-Hardrict) doet vol moed auditie voor een muzikale kerstgroep die jaren geleden door haar moeder is opgericht. Als blijkt dat de plek naar een ongetalenteerde goede vriendin van één van de leden is gegaan, richt Holly haar eigen muziekgroep op: The Mistle-Tones. Ze daagt de oorspronkelijke groep uit tot een zangwedstrijd, die zal worden gehouden op kerstavond. Tijdens haar voorbereiding leert ze meer over de ware betekenis van kerstmis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Mistletones aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vind het echt een hele leuke film. Ook een heel leuk eind dat hij... Daarom geef ik deze film 5 sterren en heeft het wat mij betreft dik verdiend! Echt een super leuke film. Een super dikke 10! De gene die deze film heeft gemaakt echt super!

Reviews

Anoniem
Dit was een echte b-film. De trailer was leuker! Op zich was het verhaal grappig, maar de uitvoering slaat op sommige punten de plank echt helemaal mis. Het zou een romantische film moeten zijn maar de magie tussen de hoofdrolspelers ontbreekt volledig. De film was nog wel leuk genoeg om hem gewoon af te kijken, dus vooruit maar.
Anoniem
Wel aardig.
loading