Christmas With Holly (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat haar verloofde haar bij het altaar heeft laten staan, probeert een vrouw een nieuwe start te maken in...
Christmas With Holly

Christmas With Holly

Drama Familie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

Nadat haar verloofde haar bij het altaar heeft laten staan, probeert een vrouw een nieuwe start te maken in een dorpje. Ze wordt al snel verliefd op de eigenaar van een koffiehuis. Hij heeft echter al een vriendin en is bovendien druk met de zorg van zijn jonge nichtje Holly, wier moeder onlangs is overleden.

Kerstgevoel Hartverwarmend Nieuwe start Kerstdecoraties Heden Dorpssfeer

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anoniem
De film is echt erg leuk

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Hans
Een vreselijk slechte film: traag, voorspelbaar, matig acteerwerk. Het verhaal doet denken aan Safe Haven, maar die is van veel betere kwaliteit. Ik heb 'm nog niet voor de helft gezien, kon me er niet toe zetten om de film uit te kijken. Niet huren dus.
Anoniem
lekker toch
loading