Victor and the Crocodile Mansion (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Victor vindt het erg leuk en spannend dat hij met zijn familie...
Victor and the Crocodile Mansion

Victor and the Crocodile Mansion

Familie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Victor vindt het erg leuk en spannend dat hij met zijn familie verhuist naar het grote huis van zijn oudoom. Het huis staat vol Afrikaanse maskers en opgezette krokodillenkoppen, maar het bewaart ook een groot geheim... Ooit is Cecilia, een ver familielid van Victor, toen zij net zo oud was als Victor van de trap gevallen en overleden. Niemand weet wat er precies is gebeurt. Samen met zijn zussen speelt Victor met een zwaard voor de grote spiegel in een kamer. Hij schrikt als hij in de spiegel een gemaskerde man ziet. Is het een inbreker? De humeurige, oude huishoudster zegt dat Victor een te grote fantasie heeft, maar spreekt zij de waarheid? Als Victor dan ook nog het dagboek van Cecilia in een geheime lade vindt met daarin haar tekeningen, krijgt hij koude rillingen. Heeft Cecilia haar dood zien aankomen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Victor and the Crocodile Mansion aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Het is een leuke maar ook een spannende film. Victor leest in het dagboek van Cecillia. Zo begint Victor een reis door het grote huis. Cecillia had allemaal aanwijzingen in haar dagboek geschreven en Victor gaat de aanwijzingen na een komt tot een verrassend en spannende uitkomst.
loading