Standing Ovation (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Standing Ovation is een muziek- en dansfilm voor de hele familie. Het optimistische verhaal...
Standing Ovation

Standing Ovation

Familie Muziek
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 43 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Standing Ovation is een muziek- en dansfilm voor de hele familie. Het optimistische verhaal inspireert kinderen te zingen, dansen, maar vooral te dromen. Vijf schoolvriendinnen vormen samen 'The 5 Ovations' om zo mee te kunnen doen aan een wedstrijd voor muziekvideo's. De hoofdprijs is maar liefst een miljoen dollar! Natuurlijk zijn de meiden niet de enige die dat geld wel willen winnen... Ze moeten het opnemen tegen hun aardsrivalen 'The Wiggies', vijf rijke, getalenteerde en gewetenloze zussen die er alles aan doen om de wedstrijd te winnen. Om toch nog kans te maken op de hoofdprijs moeten 'The 5 Ovations' alles uit de kast halen om betere liedjes te maken dan hun concurrenten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Standing Ovation aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Niceeeee movie

Reviews

Anoniem
Tja, een film voor de wat jongere garde. Een musical/doorbreekfilm voor jonge meiden. Het nodige humor komt voorbij maar daar blijft het dan ook bij. Mijn kinderen vonden het geen geweldige film (10 en 13 jaar). Jammer genoeg niet in de Engelse versie kunnen zien. De Nederlandse stemmen maakt het dan ook niet echt het kijken waard. Had leuk kunnen zijn.
loading