MXP: Most Xtreme Primate (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Na zijn hockeyavontuur bij de Seattle Simians en een razendsnelle opmars in het...
MXP: Most Xtreme Primate

MXP: Most Xtreme Primate

Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2003 Duur: 1 u 24 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Na zijn hockeyavontuur bij de Seattle Simians en een razendsnelle opmars in het skateboarden in 'MVP 2: Most Vertical Primate', stort de chimp Jack zich deze keer van de besneeuwde hellingen op een snowboard! Als Jack onverwachts helemaal alleen in Black Brush, Colorado, terechtkomt, ontmoet hij een jongen, Pete. De twee sluiten direct vriendschap en beleven samen allerlei avonturen. Bovendien maakt Pete van Jack een geweldige snowboarder. Ooit een chimp zien stunten in de sneeuw? Dan mag je deze film niet missen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om MXP: Most Xtreme Primate aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Hele leuke familiefilm, er zitten hele grappige stukjes in waardoor je echt moet lachen uiteindelijk zit er ook nog een dialoog in het verhaal maar die komt naar mate de film vordert pas naar buiten. Erg leuk in elkaar gezet. Wel is het leuk om van deze film eerst deel 1 te kijken dan snap je de geschiedenis van de film beter. Al met al is deze film zeer de moeite waard om te kijken met kinderen vanaf een jaar of 7.
Anoniem
Een echte zondagmiddagfilm die de kinderen maar ook voor de ouders zorgt voor een aangename middag. De kinderen waren al snel onder de indruk van al de leuke apenstreken. Ook was er een emotioneel moment waar ze allebei een brok van in de keel kregen. Kortom een leuke aanrader die ook nog leuk is om twee keer te kijken.
loading