Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13) (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit jaar wordt het een heel speciale Kerstshow! Samson en Gert nodigen de senioren van...
Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13)

Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13)

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Dit jaar wordt het een heel speciale Kerstshow! Samson en Gert nodigen de senioren van het dorp uit om naar hun Kerstshow te komen. Samen met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto willen Samson en Gert de senioren het kerstfeest van hun leven bezorgen. Kerst is een tijd van liefde, vrede, vriendschap en genegenheid, en met deze kerstactie kunnen Samson en Gert bovendien ook nog eens hun groot hart tonen. Hun genodigden kunnen smullen van een feestelijke maaltijd, krijgen een groots optreden voorgeschoteld, ontdekken de prachtigste kerstliedjes, en nog veel meer. Zullen Samson en Gert er samen met hun vrienden in slagen om hun bijzondere gasten op een onvergetelijke kerst te trakteren?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading