Grown Ups 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lenny Feder besluit met zijn familie terug te keren naar de geboorteplaats waar hij en zijn vrienden vroeger zijn...
Grown Ups 2

Grown Ups 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

Lenny Feder besluit met zijn familie terug te keren naar de geboorteplaats waar hij en zijn vrienden vroeger zijn opgegroeid. Maar dan breekt voor de kinderen hun laatste schooldag aan. En op een dag die gek genoeg vol zit met verrassingen draaien de rollen zich om, en zijn het de kinderen die de volwassenen een lesje leren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Grown Ups 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Top! Een 10+

Reviews

Anoniem
Duidelijk gebaseerd op het succesvolle eerste deel, maar deze film komt niet tot op dezelfde hoogte. Veel flauwe grappen die zelfs niet aanzetten tot lachen.
Anoniem
Grappige scenes maar geen goede film.
Anoniem
Zoals in de eerste film heeft dit deel ook weer een goede cast. De humor die gebruikt wordt is redelijk tot goed. Toch was het eerste deel beter. Verder is de film best voorspelbaar wat toch een beetje jammer is.
Anoniem
Supergrappige film, waar Adam Sandler toch wel de hoofdrol heeft. Want wat is hij een goede acteur. Ook andere acteurs speelden heel goed in de film. Ik heb me helemaal stuk gelachen, dat zegt wel hoe goed de kwaliteit is van de film. De 1e film heb ik niet gezien, maar dat hoefde ook niet, want ik snapte meteen het verhaal van de film. Dit is echt een aanrader voor mensen die even willen lachen!
Anoniem
Grappig vervolg van het eerste deel, wel wat voorspelbaar
Anoniem
Ik vond deze film even leuk als het eerste deel. Ik heb hem helemaal uitgekeken en heb een paar keer flink gelachen! Ik zou hem zo weer kijken!
Maarten
Deel 1 was veel beter maar met Adam Sandler is het altijd genieten.

Leuke film voor een zaterdagmiddag met de kinderen.
Anoniem
Niet zo sterk als deel 1 maar voldoende voor anderhalf uur ontspanning met af een toe een leuke grap. kan mij niet voorstellen dat er een 3e deel inzit, daarvoor is het thema helemaal uitgekauwd.
Sinan
Het eerste deel was beter. Maar wel leuk om er naar te kijken..
Anoniem
Een erg mooi vervolg op eerste deel. Heb erg moeten lachen om de diverse stukjes en dit is ook een echte Sandler-film. Aanrader om met de familie te kijken voor een regenachtige zondagmiddag! Ook de andere acteurs die we allemaal kennen van diverse komedies, zijn erg goed in hun rol, en rode lijn is de band die ze met z'n allen hebben.
Anoniem
Slechtste humorfilm die ik in tijden heb gezien. Goede spelers maar totaal geen leuke humor.
filip
Goede acteur. Veel te luchtige film. De eerste was veel beter. Wel leuke verkleedpartij op het laatst, goeie cast die een grappige prestatie neerzetten.
Geert
Ik vond dit een zalig filmke uit de reeks van de Sandler-films. Veel goede acteurs en leuke cameo's van andere bekenden. Leuke grappen ook, de ene al beter dan de andere maar er zitten toch enkele hilarische tussen. De mannen worden ouder en zijn ondertussen gesettled, maar ze zijn jong van hart en geest en gedragen zich er soms naar. Wanneer een confrontatie met de jonge garde slecht afloopt is wraak nemen de enige optie. Je voelt de grappen soms van ver aankomen maar nu en dan word je toch eens leuk verrast. Ik heb goed gelachen, ook al zag ik ze aankomen :-)
Anoniem
Matig
Julia
De eerste film was goed, maar deze 2de is schandalig slecht! Heb de film na 30min gestopt, slechte en saaie humor. Bekijk de eerste en sla deze over!
jessica
Grown Ups 2 is een flauwe humorfilm. Het lijkt een beetje op deel 1. Er zitten wel grappige momenten in, maar het is geen topfilm. Goeie film voor op een zondagmiddag. De acteurs, met name de hoofdrolspelers, zijn wel erg leuk! 4 verschillende gezinnen met verschillende karakters die steeds bij elkaar komen. Ik geef deze film een 6
Anoniem
Aardige film, vond deel 1 leuker
loading