12 Dogs of Christmas 02 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De honden van Doverville zitten weer in de problemen.. maar Emma is terug om ze te...
12 Dogs of Christmas 02

12 Dogs of Christmas 02

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 34 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De honden van Doverville zitten weer in de problemen.. maar Emma is terug om ze te redden. De gemene Finneas James is van plan het plaatselijke puppyweeshuis te sluiten, tenzij Emily genoeg geld bij elkaar kan krijgen om het open te houden. Met behulp van een aantal vrienden begint zij aan een race tegen de klok om samen een muzikale show neer te zetten die er misschien wel eens voor zou kunnen zorgen dat het toch nog allemaal goed komt. In dit hartverwarmende vervolg op de kerstklassieker '12 Dogs of Christmas 01' roept Emma haar oude en nieuwe vrienden bijeen. Samen moeten zij in een wervelende muzikale show een zeer geliefd puppyweeshuis zien te redden!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 12 Dogs of Christmas 02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading