12 Dogs of Christmas 01 (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het is bijna Kerstmis maar het ziet er somber uit voor de 12-jarige Emma...
12 Dogs of Christmas 01

12 Dogs of Christmas 01

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 43 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het is bijna Kerstmis maar het ziet er somber uit voor de 12-jarige Emma O'Conner, die geen moeder meer heeft. Door de crisis heeft haar vader geen werk en worden zij uit hun huis gezet. Douglas O'Conner ziet geen andere mogelijkheid dan zijn dochter naar 'Tante Delores' te sturen. Zij is geen familie maar een oude vriendin van haar vader. Als Emma daar aankomt, blijkt zij allerminst welkom te zijn. Ook zit ze meteen midden in een rel over de honden in de stad. Aan één kant staat Burgemeester Nobel Doyle samen met zijn broer, de nare Hondenvanger Doyle, die voorstelt om een 'Geen Honden' wet in te voeren. Aan de andere kant staat Cathy Stevens, de 'Hondendame', die honden uit het hele land opvangt en verzorgt samen met haar zoon Mickey, die de beste vriend van Emma wordt. Met behulp van haar schoolvrienden, een stel opgroeiende kids en een hondenkorps van meer dan 60 verschillende honden, probeert Emma de Burgemeester en de burgers van Doverville ervan te overtuigen om de honden in de stad te houden. Door een speciale Kerstopvoering redt zij niet alleen de honden, maar ook zichzelf.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 12 Dogs of Christmas 01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading