Baantjer 4.12 - De Cock en de Geslepen Moord (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Cock en Vledder onderzoeken het plotselinge overlijden van een steenrijke...
Baantjer 4.12 - De Cock en de Geslepen Moord

Baantjer 4.12 - De Cock en de Geslepen Moord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 46 min

De Cock en Vledder onderzoeken het plotselinge overlijden van een steenrijke diamantair-weduwe. Haar dood roept heel wat vragen op. Haar schoonzoon wil vooral weten waar de Casseiopeia - een reeks zeldzame diamanten - is gebleven. Gelukkig brengt het testament van mevrouw Van Lookeren de Cock en Vledder op het goede spoor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.12 - De Cock en de Geslepen Moord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Diamonds are a girls best friend... In deze aflevering speelt een erg dure diamant de hoofdrol en mensen moorden er blijkbaar om? Of zit het toch anders in mekaar? Verschillende verdachten passeren het beeld, terwijl je dacht te weten hoe het zat. Heerlijk puzzelen. Een grappige aflevering wederom van een steengoede serie, een aanrader voor iedereen vanaf 12 jaar.
loading