Baantjer 4.11 - De Cock en de Moord op Internet (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sonja heeft een website waarop ze betalende klanten seksuele diensten verleent. Op...
Baantjer 4.11 - De Cock en de Moord op Internet

Baantjer 4.11 - De Cock en de Moord op Internet

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 41 min

Sonja heeft een website waarop ze betalende klanten seksuele diensten verleent. Op het moment dat een boekhouder uit Assen is ingelogd, wordt zij door een gemaskerde man doodgeschoten. De man uit Assen waarschuwt de politie in Amsterdam. De Cock, die met de zaak wordt belast, heeft maar weinig aanwijzingen om de moord op te lossen, totdat een journaliste van Het Parool hem attendeert welk spoor hij moet volgen. Dan blijkt een oude bekende van De Cock, een gerenommeerde strafadvocaat, meer bij de zaak betrokken te zijn dan zowel de De Cock als de strafpleiter had gewenst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.11 - De Cock en de Moord op Internet aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens deze aflevering wordt de moord live gezien door een onschuldige man die op zoek was naar wat internetporno, helaas kreeg hij horror te zien. Het internet was toen nog niet zo lang actief en dat is goed terug te zien, wat soms wat gniffel-momenten geeft. Een heftige aflevering met de nodige spannende speurmomenten.
loading