Baantjer 4.09 - De Cock en de Moord in het Donker (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dat Anja Langeweg een gevaarlijk spel speelde, wordt duidelijk als zij dood...
Baantjer 4.09 - De Cock en de Moord in het Donker

Baantjer 4.09 - De Cock en de Moord in het Donker

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 44 min

Dat Anja Langeweg een gevaarlijk spel speelde, wordt duidelijk als zij dood wordt aangetroffen in haar eigen sm-tuig. Het is meteen duidelijk wie het moeilijk hadden met Anja's praktijken; de buren moesten er niets van weten en Anja's eigen zus vluchtte letterlijk het huis uit. Toch vlot het niet met het onderzoek. Tot De Cock hulp krijgt van een blinde jongen met een scherp gehoor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.09 - De Cock en de Moord in het Donker aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een aflevering met veel geweld en een erg pikant randje. Diegene die vermoord is hield er blijkbaar een dubbelleven op na, waarvan niemand iets wist. Zelfs haar eigen zus niet. Vermoord in eigen spullen, blijkt heel verdacht. Beide heren graven diep in de achtergrond van het slachtoffer om meer helderheid te krijgen, maar gaan ze die ooit vinden?
loading