Baantjer 4.08 - De Cock en de Moord op de Volkszanger (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De populaire zanger Donny Stevens is succesvol. Hij heeft een aantrekkelijke...
Baantjer 4.08 - De Cock en de Moord op de Volkszanger

Baantjer 4.08 - De Cock en de Moord op de Volkszanger

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 45 min

De populaire zanger Donny Stevens is succesvol. Hij heeft een aantrekkelijke vriendin die met hem wil trouwen, platenproducers steken geld in hem, roddeljournalisten geven hem publiciteit en hordes fans geven hun aandacht. Iedereen trekt aan Donny, maar dat succes blijkt dodelijk. De Cock en Vledder komen er achter dat velen die gebaat waren bij het succes van Donny, ook baat hadden bij zijn dood.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.08 - De Cock en de Moord op de Volkszanger aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Deze aflevering brengt ons naar het wereldje van de volkszangers. Het ons kent ons gevoel komt goed van pas als een bekende zanger uit dit circuit ineens komt te overlijden.Helaas had hij enorm veel mensen om zich heen, maar wie hadden het eigenlijk het beste met hem voor?Zijn vrouw? Zijn assistente? Vledder en de Cock duiken erin en stuiten op merkwaardige dingen.
loading