Baantjer 4.07 - De Cock en de Moord op de Priester (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Iemand heeft een beeld van de engel Gabriël gebruikt om Pater Erwin van der...
Baantjer 4.07 - De Cock en de Moord op de Priester

Baantjer 4.07 - De Cock en de Moord op de Priester

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 43 min

Iemand heeft een beeld van de engel Gabriël gebruikt om Pater Erwin van der Vlugt te vermoorden. De Cock en Vledder staan voor een raadsel. Wie vermoordt er nu een priester? In zijn omgeving zijn mensen er bovendien van overtuigd dat de man een heilige was. De Cock en Vledder komen er al snel achter dat Pater Erwin eerder een schijnheilige was.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.07 - De Cock en de Moord op de Priester aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
De hele stad is in rep en roer, de moord van een priester doet nogal wat stof opwaaien. Als Vledder en de Cock zijn leven wat meer onder de loep nemen komen zij achter een verbijsterend geheim, tenminste hoe geheim is dat geheim eigenlijk precies? Een spannende aflevering met een erg spannend einde, superleuk hoe je vaak verrast word bij deze serie.
loading