Baantjer 4.06 - De Cock en de Moord Zonder Effect (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het huis van Dennis Bouman - een veelbelovende tennisser - wordt in brand...
Baantjer 4.06 - De Cock en de Moord Zonder Effect

Baantjer 4.06 - De Cock en de Moord Zonder Effect

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 45 min

Het huis van Dennis Bouman - een veelbelovende tennisser - wordt in brand gestoken en hij ontsnapt maar net aan de dood. Zijn vriendin Astrid redt het niet; zij sterft in de vlammen. Tot de Cocks verbazing doet het Dennis en zijn collega-tennissers nauwelijks iets. Zij denken blijkbaar alleen maar aan hun carrière en hebben er alles voor over om te winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.06 - De Cock en de Moord Zonder Effect aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een spannende aflevering van een politieserie met een bekend duo. De oudere ervaren politieman de Cock en groene overenthousiaste politieman Vledder samen lossen zij de moorden op in Amsterdam.
Deze moord speelt zich af in de keiharde sportwereld rondom tennis, echter het beste politieteam van Amsterdam vind een weg om toch de dader te pakken te krijgen.
loading