Baantjer 4.05 - De Cock en de Moord op Jaren (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dokter Den Koninghe vraagt toestemming om een autopsie te verrichten op een overleden...
Baantjer 4.05 - De Cock en de Moord op Jaren

Baantjer 4.05 - De Cock en de Moord op Jaren

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 45 min

Dokter Den Koninghe vraagt toestemming om een autopsie te verrichten op een overleden bejaarde dame. De Cock is met vakantie en Vledder vindt de autopsie eigenlijk onnodig. Als Den Koninghe De Cock laat terugkeren uit vakantie, voelt Vledder zich gepasseerd. Totdat blijkt dat de oude dame inderdaad vermoord is en Vledder moet toegeven dat hij de hulp van De Cock goed kan gebruiken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.05 - De Cock en de Moord op Jaren aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Het zal toch eens gebeuren dat onze oude speurneus vakantie neemt en eens lekker vrij neemt? Uiteraard loopt er van alles stiekem in de soep en is Vledder erg blij als de Cock beslist om eerder van zijn vakantie thuis te komen. De plotselinge dood van een oudere dame doet beide heren flink hun hersens kraken.
loading