Baantjer 4.04 - De Cock en de Moord op het Beest (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ron van Veen, een uitgever van damesbladen, wordt dood aangetroffen. De Cock...
Baantjer 4.04 - De Cock en de Moord op het Beest

Baantjer 4.04 - De Cock en de Moord op het Beest

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 42 min

Ron van Veen, een uitgever van damesbladen, wordt dood aangetroffen. De Cock constateert al snel dat Ron bij de dames niet echt geliefd was. Hij was een gewelddadige man die zijn vrouw mishandelde en bedroog. Als Den Koninghe meldt dat Ron, voordat hij stierf, met knuppels in elkaar is geslagen, verbaast dit De Cock ook nauwelijks. Zijn probleem is echter dat alle verdachten een alibi blijken te hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.04 - De Cock en de Moord op het Beest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een spannende aflevering van een politieserie. Het politieduo De Cock en Vledder zitten in een Amsterdam politieteam en doen alle mogelijke dingen om achter de moordenaar te komen.
De dynamiek tussen de hoofdrolspelers vraagt om een regelmatige glimlach en de leuke rol van de hoofdcommissaris is ook hilarisch, absoluut een leuke serie om te kijken.
loading