Baantjer 4.03 - De Cock en de Enge Moord (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een kraakpand wordt het lichaam van Marco Kruisveen gevonden. Zijn ogen zijn...
Baantjer 4.03 - De Cock en de Enge Moord

Baantjer 4.03 - De Cock en de Enge Moord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 43 min

In een kraakpand wordt het lichaam van Marco Kruisveen gevonden. Zijn ogen zijn uitgestoken en de dader heeft op de muur een tekst geschreven. De Cock en Vledder verhoren Marco's huisgenoten, wat stuk voor stuk vreemde types blijken te zijn. Niemand lijkt echter als dader in aanmerking te komen. Het onderzoek loopt vast totdat de moordenaar een grote fout maakt: hij gaat over tot het bedreigen van Keizer, Vledder en zelfs De Cock.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.03 - De Cock en de Enge Moord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
In deze aflevering nemen de spelers ons mee naar een Amsterdams kraakhuis waar van alles niet pluis is. op het moment dat er een moord gepleegd word, worden de bewoners eens flink onder de loep genomen, is het wel moord? Of toch een ongeluk? Met een aantal bekende spelers voor 'n bijrol maakt dat een leuke aflevering om te bekijken.
loading