Baantjer 4.02 - De Cock en de Moord op de Buurman (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dat Tjeerd Fokkema en zijn honden bij geen van zijn buren echt geliefd waren,...
Baantjer 4.02 - De Cock en de Moord op de Buurman

Baantjer 4.02 - De Cock en de Moord op de Buurman

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 40 min

Dat Tjeerd Fokkema en zijn honden bij geen van zijn buren echt geliefd waren, wordt duidelijk als hij dood wordt aangetroffen in zijn eigen tuin. De Cock en Vledder onderzoeken de moord in het volksbuurtje in Amsterdam-Noord en worden geconfronteerd met burenruzies en roddels. De Cock is ervan overtuigd dat een doodziek buurmeisje de sleutel tot de oplossing van deze moord is. Buitendam verbiedt hem echter om het meisje te verhoren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 4.02 - De Cock en de Moord op de Buurman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Opnieuw een spannende aflevering van dit beruchte duo, De Cock en Vledder zijn twee politiemannen die de moorden oplossen in Amsterdam.
Het team waarmee ze samenwerken zit vol dolle karakters en tekenen een leuk politieteam die elke moord opgelost krijgen. In deze aflevering herkennen jullie misschien ook andere bekenden.
loading