Outpost (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Outpost is een beangstigende, claustrofobische horrorfilm die er voor zorgt dat je de geschiedenis niet langer kunt...
Outpost

Outpost

Horror
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 27 min

Outpost is een beangstigende, claustrofobische horrorfilm die er voor zorgt dat je de geschiedenis niet langer kunt negeren. Misschien is die wel je enige redding! In het hart van Oost Europa ontdekt een groep huurlingen een schokkend geheim dat zestig jaar lang verborgen is gebleven. Een onmenselijk experiment om de natuurwetten te veranderen en de dood te overwinnen leidt tot een ijzingwekkende overlevingsstrijd. Het kwaad sterft nooit!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Outpost aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
This film is totally rockin' and straight metal to your head with not just great action and dark science fiction and fantasy but actual historical facts which make us each think that both sides did not fail already in such... however, indeed, due to the nightmare reality opened they could not let such a death hell portal machine to remain functional.

Reviews

d.
Origineel idee, goede cast en verfilming. Absoluut het bekijken waard.
loading