Rozengeur en Wodka Lime 3.13 - Vier Singles Happy Together (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Donna huurt een winkelpand. Als ze hiervoor opnieuw een flinke som geld...
Rozengeur en Wodka Lime 3.13 - Vier Singles Happy Together

Rozengeur en Wodka Lime 3.13 - Vier Singles Happy Together

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 48 min

Donna huurt een winkelpand. Als ze hiervoor opnieuw een flinke som geld moet lenen, vraagt ze zich af of het wel zo verstandig is. Haar vriendinnen, die allemaal relatiestress hebben, zijn niet erg behulpzaam. Catherina en Bob gaan tijdelijk apart wonen. Ze zijn blij met de beslissing, maar als ze allebei andere mensen ontmoeten realiseren ze zich iets: ze hebben helemaal geen spelregels bepaald voor hun lat-relatie. Robin verbreekt haar relatie met Chris. Om Robin terug te winnen verlaat Chris zijn vrouw. Opeens ziet Robin nu heel helder wat ze wel en vooral niet wil. Chris hoort bij zijn gezin en niet bij haar. Babette wordt verscheurd tussen haar hervonden leven in Nederland en haar leven met Frank in Barcelona. Ze ziet geen oplossing en neemt een moeilijke beslissing. Ze blijft in Amsterdam.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.13 - Vier Singles Happy Together aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading