Rozengeur en Wodka Lime 3.12 - Nieuwe Levens en Losse Eindjes (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Babette verafschuwt de gretigheid waarmee haar broer en zus zich op...
Rozengeur en Wodka Lime 3.12 - Nieuwe Levens en Losse Eindjes

Rozengeur en Wodka Lime 3.12 - Nieuwe Levens en Losse Eindjes

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 44 min

Babette verafschuwt de gretigheid waarmee haar broer en zus zich op de erfenis van hun vader storten. Daarnaast heeft ze ook net een grote rechtszaak aangenomen. Ze heeft het gevoel dat ze nog niet terugkan naar Barcelona. Bob is weer ingetrokken bij Catherina. Hij doet erg zijn best om zich aan te passen, maar Catherina ziet dat hij zichzelf teveel forceert. Chris besluit zijn vrouw te verlaten. Robin is blij, maar ook bang dat de druk om de relatie met Chris te laten slagen nu wel erg hoog wordt. Hoewel haar zakeninstinct nog niet optimaal is, stort Donna zich vol overgave op haar handel in oosterse prullaria. Haar moeder helpt haar met het opzetten van een bedrijfje. Alleen moet ze nog ergens startkapitaal vandaan halen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.12 - Nieuwe Levens en Losse Eindjes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading