Rozengeur en Wodka Lime 3.10 - Hakken in het Zand (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Robin is jarig en haar vriendinnen zijn dit vergeten. Snel wordt er een feestje...
Rozengeur en Wodka Lime 3.10 - Hakken in het Zand

Rozengeur en Wodka Lime 3.10 - Hakken in het Zand

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 48 min

Robin is jarig en haar vriendinnen zijn dit vergeten. Snel wordt er een feestje in elkaar gedraaid. Als Robins minnaar Chris ook komt, leest Donna hem de les. Door de ruzie die hieruit ontstaat, realiseert Robin zich dat Chris meer is dan een flirt. Hun relatie begint serieus te worden. Japser stelt Donna voor aan Anouk, zijn nieuwe vriendin. Donna is helemaal van de kaart door de jonge, intelligente en knappe nieuwe vrouw in Jaspers leven. Babette wint de rechtszaak tegen het bejaardentehuis. Haar moeder zal met voorrang geplaatst worden. Babette is intussen zo gehecht geraakt aan haar moeder, dat ze niet weet of ze blij moet zijn met deze uitspraak. Bob doet een voorzichtige toenaderingspoging tot Catherina. Zij missen elkaar, maar dat is niet genoeg voor Catherina.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.10 - Hakken in het Zand aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading