Rozengeur en Wodka Lime 3.09 - Hulp uit Onverwachte Hoek (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Donna moet van haar baas een computerdatabase herstructureren. In haar...
Rozengeur en Wodka Lime 3.09 - Hulp uit Onverwachte Hoek

Rozengeur en Wodka Lime 3.09 - Hulp uit Onverwachte Hoek

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 43 min

Donna moet van haar baas een computerdatabase herstructureren. In haar sollicitatie had ze gelogen dat ze dit kon en nu dreigt Donna door de mand te vallen. Bang dat het haar weer niet zal lukken om een op eigen benen te staan, vraagt ze Babette en Catherina te hulp. Als Bobs vriend Bart op de valreep het probleem oplost denkt Donna gered te zijn. Aan Robin heeft ze intussen geen steun, die heeft het te druk met het versieren van piloot Chris. Na een gezellige dag belanden ze samen in een hotelkamer. Intussen past Margaretha op de baby van Catherina. Tot Babettes verbazing gaat dit heel goed.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.09 - Hulp uit Onverwachte Hoek aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading