Rozengeur en Wodka Lime 3.08 - Spel of Overspel (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De vier vriendinnen gaan uit in een lesbo-disco. Robin flirt zichzelf in een...
Rozengeur en Wodka Lime 3.08 - Spel of Overspel

Rozengeur en Wodka Lime 3.08 - Spel of Overspel

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 42 min

De vier vriendinnen gaan uit in een lesbo-disco. Robin flirt zichzelf in een benarde positie. Catherina en Donna kijken het allemaal geamuseerd aan. Babette voelt zich, tot haar eigen verbazing, aangetrokken tot een meisje dat ze in de disco tegenkomt. Ze vrijt met haar. De volgende ochtend probeert ze haar overspelig uitstapje voor haar moeder te verbergen. Donna is de bezitterigheid van haar minnaar Felix zat en dumpt hem. Robin opent na het avondje lesbo-disco weer fanatiek de jacht op beoogd minnaar Chris. Bob kan zijn draai niet vinden in Nieuw Sloten. Hij wil hier over praten, maar Catherina heeft geen tijd. Gefrustreerd gaat Bob stappen met Bart. Hij drinkt te veel, pikt een meisje op en beland met haar in bed.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.08 - Spel of Overspel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading