Rozengeur en Wodka Lime 3.03 - Familieproblemen (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van haar man, moet de hulpbehoevende moeder van Babette naar een...
Rozengeur en Wodka Lime 3.03 - Familieproblemen

Rozengeur en Wodka Lime 3.03 - Familieproblemen

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 44 min

Na de dood van haar man, moet de hulpbehoevende moeder van Babette naar een verzorgingstehuis. Maar hiervoor zijn wachtlijsten. Als haar broer en zus met een halfslachtige, goedkope oplossing komen om hun moeder te verzorgen, komt Babette in opstand. Ze besluit haar vertrek naar Barcelona uit te stellen en haar moeder te verzorgen. Babette heeft haar vader nooit goed gekend. Na zijn dood komt ze erachter dat hij veel met haar gemeen heeft en dat hij veel meer van haar hield dan ze gedacht had. Donna´s sollicitatiegesprek mislukt, omdat ze onverwachts op de kinderen moet passen. Ze probeert het op te lossen met Jasper. Maar het blijft moeilijk om werk en kinderen te combineren en toch niet de opvoeding uit handen te geven. Catherina en Bob zoeken een grotere woning, maar dit is moeilijk in Amsterdam. Catherina wordt gek van de kleine behuizing en de bemoeizucht van haar schoonmoeder.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.03 - Familieproblemen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading