Rozengeur en Wodka Lime 3.02 - Barcelona (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Donna en Catherina gaan naar Barcelona om Babette op te zoeken. Donna grijpt de...
Rozengeur en Wodka Lime 3.02 - Barcelona

Rozengeur en Wodka Lime 3.02 - Barcelona

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 46 min

Donna en Catherina gaan naar Barcelona om Babette op te zoeken. Donna grijpt de gelegenheid aan om een afspraak te maken met haar geheimzinnige internet dating-box date. Deze aantrekkelijke, zelfverzekerde 'Armani-man' blijkt niets te veel over zichzelf gezegd te hebben. Donna heeft zichzelf daarentegen wel anders voorgedaan dan ze is. Catherina heeft afgekolfde moedermelk ingevroren voor Maria. Maria blijkt niet uit de fles te willen drinken en vervolgens begeeft de ijskast het ook nog. Jasper, Adriaan en Corine worden te hulp geroepen. De vader van Babette overlijdt. Omdat haar moeder haar niet telefonisch kan bereiken, vliegt Robin halsoverkop naar Barcelona. Ze brengt het slechte nieuws persoonlijk over. Babette lijkt onaangedaan door dit nieuws.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 3.02 - Barcelona aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading