Mariage a Mendoza (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Parijs - Buenos Aires. De Franse broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in Mendoza,...
Mariage a Mendoza

Mariage a Mendoza

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Parijs - Buenos Aires. De Franse broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in Mendoza, in het westen van Argentinië. Het is het grote avontuur waar ze al lang van dromen. Bij aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net door zijn vrouw gedumpt. Marcus gaat tot het uiterste om zijn broertje er weer bovenop te helpen. Van zwoele nachten in de hoofdstad tot prachtige Argentijnse landschappen. Ze maken nieuwe Argentijnse vrienden en ontmoeten bijzondere mensen, maar het blijkt dat de broers vooral elkaar terugvinden tijdens deze reis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mariage a Mendoza aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading