RED 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ex-CIA agent Frank Moses wil samen met zijn vriendin en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend een team samenstellen...
RED 2

RED 2

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 51 min

Ex-CIA agent Frank Moses wil samen met zijn vriendin en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey, de uitvinder van de kernbom, uit gevangenschap en vindt ook hulp bij Miranda Wood en oude bekende Victoria.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om RED 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer goede actiefilm. Bruce Willis was weer geweldig. Veel humor, actie en genot bij deze film. Zeker een aanrader. Deze film moet je hebben gezien. Deel 1 overigens ook.

Reviews

Anoniem
Wel goed
Anoniem
Leuke film, matige humor
Anoniem
Goede humor van begin tot eind. Goede rollen neergezet door Malcovich, Willis en Hopkins. Ook Mirren als de MI6 agente is met haar Engelse accent top. Gewoon een breed arsenaal aan topacteurs. Het verhaal is nu niet echt origineel maar wel hoe ze er mee omgaan. Zoals ook deel 1 gewoon genieten van deze film.
Anoniem
Wij vonden het een erg leuke film. Er zit veel humor en ook actie in. Wij vonden dat de oudjes het super deden. Wij vinden deze film zeker net zo leuk als deel 1. Wij hopen dat er nog een vervolg komt. Wij raden deze film ook aan. Kies deze film als je lekker een avond wil ontspannen, zonder teveel na te denken.
Anoniem
Zeer leuke film. Veel actie en veel humor. Het blijft leuk om Bruce Willis ook als gepensioneerde actieheld te zien. Ik lees dat sommige deel 1 leuker vonden, ben ik het niet helemaal mee eens. Elk deel staat op zich en is, is mijn mening, net zo leuk. Hopelijk dat ze ook nog wel een derde deel maken daar het trio nog wel wat actie en humor in de hoge hoed heeft zitten. En zeker een aanrader
gerline
Een leuke spannende actiefilm met een mooi verhaal. Het is leuk om te zien dat iemand die wat ouder is nog steeds actief in het vak kan zijn. Het is een leuke film met onverwachtse elementen die extra leuk zijn. Ik geef de film daarom ook een 8. Het spreekt mij aan dat er dingen in voorkomen die je niet gelijk weet..
Anoniem
Deel 1 is beter, maar deze ook erg leuk.
Anoniem
Zeer leuke film. Veel actie en veel humor. Het blijft leuk om Bruce Willis ook als gepensioneerde actieheld te zien. Ik lees dat sommige deel 1 leuker vonden, ben ik het niet helemaal mee eens. Elk deel staat op zich en is, is mijn mening, net zo leuk. Hopelijk dat ze ook nog wel een derde deel maken daar het trio nog wel wat actie en humor in de hoge hoed heeft zitten.
Anoniem
Goede komische actiefilm, iets minder dan het eerste deel, maar nog steeds erg leuk!
Anoniem
Topfilm
Anoniem
Bruce Willis op de automatische piloot. Wel weer aardige acties, maar daar hebben films van Willis patent op. Aardig verhaaltje, maar beetje makkelijk in elkaar gezet.
Anoniem
Leuke Actie/komediefilm..
Deel 1 ook gezien en dit deel was weer net zo grappig!
Vooral John Malkovich is super in allebei de delen.
Heerlijk zaterdagavond-filmpje die lekker wegkijkt.
Tis wel aan te raden om eerst even deel 1 te kijken, het is geen vervolg maar voor het verhaal en de personages is het wat leuker kijken.
Anoniem
Heb 'em al gezien, nog een 2de x!!!!
goeie thriller!!
Anoniem
Ga-lekker-onderuitzakken-vervolg op het eerste deel! Voorspelbaar, genremix but who cares. En altijd top om naar John Malkovich te kijken
Anoniem
Zeer leuke film. Veel actie en veel humor. Het blijft leuk om Bruce Willis ook als gepensioneerde actieheld te zien. Ik lees dat sommige deel 1 leuker vonden, ben ik het niet helemaal mee eens. Elk deel staat op zich en is, is mijn mening, net zo leuk. Hopelijk dat ze ook nog wel een derde deel maken daar het trio nog wel wat actie en humor in de hoge hoed heeft zitten.
Anoniem
Echt zieke mag deze film
Geert
Een zeer waardig vervolg op RED. Willis past wel in dit cynische misdaad genre. Malkovich is subliem in al zijn eenvoud. Wanneer het team in actie moet komen om een oude fout recht te zetten, blijkt dat meerdere partijen betrokken zijn dan men wist en wilde. Oude Russische passie laait weer op, Korea zoekt nog altijd vergelding en een zieke en getraumatiseerde met wraak beladen geleerde maken de scene compleet. Leuke kibbelingen, goede actiescènes en goede acteurs met de nodige humor maken deze RED2 een leuke film die allicht niet de laatste int rijtje wordt.
Andrew
Red 2 zit weer vol actie. Met een rap tempo gaan ze van hot naar her en uiteraard met veel geschiet en er wordt weer genoeg opgeblazen. Zeker niet saai en de verhaallijn is tot aan het eind vrij boeiend. Kortom, een prima film voor een avondje vermaak. Want er zit ook nog eens wat humor in. Een goede 7.
Anoniem
Geweldig
Anoniem
Meesterlijk vervolg van RED, wederom een film die perfecte actie, komedie, en thriller-elementen tot een glad geheel weet te maken. Een zeer goede cast, net als in RED, en een film die je in 1 keer ongemoeid boeit tot de laatste seconde. Een absolute aanrader dus.
Bruce wat ouder maar nog steeds in bloedvorm, en ja John Malkovitch in zijn onvergetelijke karakterrol die hij al zo mooi neerzette in RED.
Anoniem
Toffe actiefilm, had er eigenlijk nog nooit van gehoord, maar heeft aangenaam verrast!
Anoniem
Dit echt een superleuke film. Als je houdt van lachen en actie in 1 film zou ik deze zeker kijken
Anoniem
Was goede film met leuk verhaal, goede acteurs
Anoniem
Precies wat ik van RED had verwacht.
Heerlijk die humor en droogkloterig gedoe waar alleen Bruce Willis zo goed in is, goede mede spelers en heb toch weer een zwak gekregen voor Marvin.
Goede actiemomenten waarin amusement de boventoon houdt.
Joyce
Met deze topcast kun je niet anders dan een geweldige film verwachten, hij voldeed absoluut aan al mijn verwachtingen. Het is een komische actiefilm met een heerlijke verhaallijn, ik heb absoluut krom gelegen om sommige stukken van Bruce Willis, chapeau!
Ook de rol van Anthony Hopkins was geweldig, enorm genoten van deze film, ik kan niet wachten tot een derde deel.
Anoniem
Vette film. Gezonde humor en spannende acties. Werkt af en toe op de lachspieren.
Anoniem
Lekkere luchtige film waar je aandacht even kan en mag verslappen en toch het verhaal blijft volgen. Humorvol vervolg op Red 1. Wel wordt Morgen Freeman gemist. Bruce wordt een dagje ouder. Relaxt filmpje
Bengt
Humor van het begin tot het eind. Ook veel speciale effecten en niet te vergeten alle bekenden die erin meespelen. Veel actie, geen film waarbij je in slaap valt! Topfilm! We hebben genoten, net als bij de eerste film van RED.
Bengt
Anoniem
awsome
Anoniem
Heerlijke aktiefilm zonder teveel denkwerk.
Anoniem
2 uurtjes wel besteed. Leuke film, goede actie en wel aardig verhaal.
Anoniem
Deze was echt te gek, goeie acties, en een goed
verhaal.
Zoals vroeger over de goeie en slechte kant van
het ijzeren gordijn.
Anoniem
Zoals de eerste film weer een mooie combi van actie en humor!
Harry
Topacteurs bij elkaar zoals Malkovic en Hopkins, je verwacht dan eigenlijk wel een sterk verhaal met diepe hersenkrakers erin en dat is er niet. Breinloos entertainment werd 't al genoemd. En dat is het ook maar wel leuk in elkaar gezet met inderdaad toffe humor met in de hoofdrol Helen Mirren. Snelle actie afgewisseld met stroperige romantiek van Bruce Willis.. effe wennen zal ik maar zeggen. Heeft wel iets van een kostuum actiefilm. Alle petten en mutsen en verkleedpartijen... iets te veel van het goede maar heeft wel amusementswaarde. Deel 3 hoeft van mij niet echt.
Anoniem
Red 2 is een spannende film met veel humeur. Het leuke is dat de film gelijk al zeer goed begint. Het is een vervolg op Red, de eerste dus, maar wel leuker, er zit echt goede humor in. Tussen het geweld door, kun je ook lachen. Buiten de bekende acteurs van de eerste film, zijn er nog meerdere bekende acteurs bij gekomen. Ik vond de eerste al goed, maar deze nog beter. Een echte aanrader. Actie en humor gaan hier heel goed samen.
Anoniem
Heerlijk lachen om die ouwe taarten. Net zo als in Red 1. Hoewel die iets beter was dan deze vond ik de film erg leuk. In het begin zit meteen actie. Het verhaal loopt lekker door en het eind kan ik goed noemen. Vooral de droogheid van grappen bevalt mij goed. Ik heeft de film een 9. En wacht rustig op deel 3
mario
Een goed deel 2. Persoonlijk vind ik 1 een beetje beter, maar het blijft breinloos entertainment. Je moet niet te hard nadenken tijden het kijken. Het enige dat ik elk moment verwachtte was dat de reiskaarten aangepast op zijn Indiana Jones, in dit geval dus rode routestrepen over digitale wereldkaarten. Een welverdiende 7.
Anoniem
Wat een waanzinnig leuke film is dit, met name de droge humor die doorspekt is in de hele film is helemaal hilarisch.
Ik heb echt genoten van deze film. Rollen zijn goed vertolkt en de personages worden niet door de minste acteurs ingevuld. Een echte aanrader zeker als je een fan bent van Bruce Willis-films. Ben benieuwd wanneer we het vervolg hierop krijgen!
loading