Jobs (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jobs groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve...
Jobs

Jobs

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 2 min

Jobs groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. Steve laat zich echter niet gek maken en besluit iets geheel nieuws te proberen. Het is de start van een technologische revolutie. Steve Jobs overleed oktober 2011 op 56-jarige leeftijd. Jobs behaalde met Apple wereldwijd succes met producten als de iPod, iPhone en iPad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jobs aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Supergoed verteld en mooi verhaal

Reviews

Anoniem
Zeer goede film - zeer ondergewaardeerd geweest in de media
Anoniem
Topfilm! Er was geen moment dat ik verveeld was. Zeker een aanrader! Een dikke 8!
Stefan
Wat een fantastische film! Briljant gespeeld door Ashton Kutcher. Het geeft een helder beeld in het leven van Steve Jobs, de veel te vroeg overleden genie, en zet mij enorm aan het denken. Wat een tegenstelling zat er in die man; enerzijds egoïstisch en bijna asociaal maar anderzijds inspirerend en vooruitstrevend. Absoluut een man die op zijn eigen manier de wereld heeft veranderd en deze film is een terecht eerbetoon en daarom een MUST SEE.
(en dat loopje...fantastisch geacteerd!) een dikke 9.
Andrew
Jobs is een geweldige verfilming van het leven van Steve. Ik kende zijn leven niet echt, maar nu heb ik er een beter beeld van. Het is een indrukwekkend portret van een kerel die een duidelijke visie heeft. Ashton Kutcher vertolkt de rol heel goed. Het kijkt lekker weg en is dynamisch tot aan het eind. Echt een aanrader!
Anoniem
Wat een goede film en wat een zeer goede vertolking door Kutcher. Qua verhaal, opbouw en sentiment erg goede film! Deze film geeft heel goed het leven weer van iemand die heilig geloof heeft in iets en deze droom ten koste van uiteindelijk zelfs zijn leven nastreeft. Doet en wil ook geen concessies doen. Ik heb van begin tot einde genoten van deze film! Aanrader!!
Anoniem
omg
Anoniem
Het was eerlijk waar een geweldige film. Het veranderde mijn kijk op Apple, Mac en Steve Jobs. Het was een aangrijpend verhaal. Het deed me op sommige momenten echt bijna vallen van mijn stoel.
Figuurlijk Figuurlijk... degene die hem niet gezien heeft: kijk hem nu!
Anoniem
Geweldige film
Anoniem
Goed overzicht van het levensverhaal van Apple, en hoe iets kleins zo groot kon worden, met lef en durf, maar ook met het 'over lijken' gaan.
Anoniem
Goeie inspirerende film, I wanna get rich to or die trying!!!
Anoniem
Interessante film over het ontstaan van Apple. Kijkje in het eigenzinnige leven van Jobs achter Apple. Verwacht weinig over het prive leven. Word heel mooi weer gegeven met welke passie en inzet Apple is ontstaan. Vallen en opstaan.
In 1 zin...boeiend indrukwekkend. Een 7.5
Anoniem
Het duurde eventjes maar Jobs de film is dan eindelijk te huur, op deze film zat ik echt te wachten en viel zeker niet tegen. Je moet wel een beetje de achtergrond van Apple en Steve Jobs weten om deze film goed te begrijpen. In de film wordt het leven van Steve Jobs en de startup van Apple Computer getoond met al zijn ups en downs. De film zit goed in elkaar en is voor de echte Apple-liefhebber zeker het kijken waard. In de film komt ook emotie voor en dit is toch iets wat je van iemand als Steve Jobs niet zou verwachten. Daarom krijgt deze film van mij en dikke 8.
Anoniem
In deze film zie je alles over hoe Apple is ontstaan, ook met tegenslagen
Anoniem
JOBS !!!
Anoniem
Om deze film helemaal te begrijpen moet je wel wat van computers weten en geïnteresseerd zijn in Apple. Je ziet het leven van Jobs in een vogelvlucht, ik ben een Applefan en ik ben door deze film nieuwe dingen van Jobs te weten gekomen. Deze film geeft heel goed weer waarom Jobs anders was dan anderen en waarom hij dus zo speciaal was voor Apple.
Anoniem
De film dient het leven van Steve Jobs te beschrijven. Helaas komt dit niet geheel tot zijn recht omdat er teveel belangrijke facetten zijn weg gelaten waardoor de film erg rommelig is.
Nee ik vind de film behoorlijk tegenvallen.
loading