How About You (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ellie is een jongedame, die tijdens de Kerst de verantwoordelijkheid krijgt over een bejaardenhuis dat normaal...
How About You

How About You

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 27 min

Ellie is een jongedame, die tijdens de Kerst de verantwoordelijkheid krijgt over een bejaardenhuis dat normaal gesproken gerund wordt door haar oudere zus. Hoewel de meeste bewoners naar hun familie zijn met de Kerstdagen, blijven er vier bewoners, ook wel 'the hardcore' genoemd, achter in het huis. Hun gedrag is echter zo slecht dat het bejaardenhuis met sluiting bedreigd wordt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om How About You aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Astrid
Het is een gezellige, feelgood movie. Gaat over een verzorgingshuis waarbij een aantal bewoners niet met kerst naar familie gaat. Ze besluiten kerst met elkaar te vieren en leren elkaar daardoor beter kennen. Geen film met veel inhoud maar wel een leuke film.

Reviews

Litha
Een tv-film, onderhoudend met een vleugje humor. Matige acteerprestaties, voldoende om de film helemaal uit te kijken. Regelmatig komen er nu films uit over oudere en bejaarde mensen en hoe zij in het leven staan. Ook deze film gaat daarover.
loading