The Bling Ring (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Bling Ring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die de huizen van een aantal rijke,...
The Bling Ring

The Bling Ring

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 38 min

The Bling Ring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die de huizen van een aantal rijke, Amerikaanse celebrities leegroofden. Onder andere Paris Hilton, Orlando Bloom en Lindsay Lohan waren slachtoffer van deze bende. Aan het hoofd van de bende staan Marc en Rebecca. Samen met hun vrienden Nicki, Chloe en Sam beginnen ze websites van beroemdheden af te speuren naar de verblijfplaatsen van hun favoriete idolen. Wanneer de celebs niet thuis zijn, breken ze in en stelen ze hun designerkleding, geld, naaktfoto's en juwelen. Met het geld financieren ze hun eigen wilde levensstijl. Ze staan er echter niet bij stil dat ze wel eens gepakt kunnen worden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bling Ring aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De film geeft een goed overzicht van de jaloezie op de rich and famous, kinderlijke onachtzaamheid, hebberigheid, drugs en drank, verpakt in een strikje, hoe eenvoudig het is om iets te halen uit huizen van mensen die de deur vergeten te sluiten. De sociale media met zijn “selfies shots” van deze tijd, die de gebruiker onachtzaam maken voor wie er mee kijken. Film vertoont de “leegheid” van deze tijd

Reviews

jessica
Deze film gaat over een paar tieners die bij diverse huizen van sterren inbreken en ervandoor gaan met allerlei luxe spullen. Dat is dan ook waar de hele film over gaat. Het is niet een bijzondere film en ook de acteurs zijn mwa. Het is wel grappig om een keer te zien, maar zeker niet de moeite waard om te huren. Ik geef deze film een 5.
Anoniem
Leuke en vermakelijke kijk op dit waargebeurde verhaal. Maar ook alleen door dit feit is het de moeite waard om te kijken. De acteerprestaties van Israel Broussard zijn de enige die enigszins een beetje natuurlijk overkomen. De rest is over de top of puur slecht. Alleen een must see als je het verhaal vanuit deze hoek wilt bekijken. Anders kun je net zo goed op internet gaan speuren, daar is het net zo smakelijk of zelfs verbazingwekkender.
Lia
In deze film word je als kijker meegenomen op een heerlijke tour door het extravagante leven van de rijkste Hollywood-mensen. De film wordt begeleid door een intrigerende soundtrack waardoor je als kijker in de emotie wordt meegezogen met de kick die het geeft om in de spullen van een ander te kunnen zoeken.
Maar aan het einde van de film zie je dat je gekeken hebt naar een uiterlijk vertoon. De lifestyle die deze dieven aannamen en hoe ze zich daarbij voelden.
Je moet erg goed zoeken, maar er zit zelfs een boodschap in deze film.
loading