Baantjer 3.13 - De Cock en de Moord in Club Shirley (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Cock komt een oude bekende tegen. Het is Stille Adriaan, de 'Koning...
Baantjer 3.13 - De Cock en de Moord in Club Shirley

Baantjer 3.13 - De Cock en de Moord in Club Shirley

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 48 min

De Cock komt een oude bekende tegen. Het is Stille Adriaan, de 'Koning van de Wallen'. Adriaans zoon is vermoord en hij zint op wraak. De Cock moet tot het uiterste gaan om de dader te vinden. Daarvoor begeeft hij zich in de onderwereld, maar iedereen is bang en houdt zijn mond stijf dicht. Intussen wordt er binnen het korps met argusogen naar De Cock gekeken. Zijn 'vriendschappelijke' banden met Adriaan kunnen hem namelijk niet alleen zijn baan maar ook zijn leven kosten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.13 - De Cock en de Moord in Club Shirley aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens deze aflevering is heel Amsterdam over de rooie, want de zoon van een berucht onderwereldfiguur is vermoord. Iedereen weet dat de dader een gevaarlijk spelletje aan het spelen is. De Cock en Vledder doen hun uiterste best om de dader eerder te vinden dan 'Stille Adriaan'. Want hij zint op wraak en heeft hele andere plannen dan de dader achter slot en grendel krijgen.
loading