Baantjer 3.12 - De Cock en de Moord in de Politiek (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frits Zoomers, partijleider van de Nationale Partij, wordt doodgeschoten. De NP...
Baantjer 3.12 - De Cock en de Moord in de Politiek

Baantjer 3.12 - De Cock en de Moord in de Politiek

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 44 min

Frits Zoomers, partijleider van de Nationale Partij, wordt doodgeschoten. De NP houdt er extreme denkbeelden op na en het kost De Cock en Vledder moeite om hun onderzoek onbevooroordeeld te doen. Temeer omdat er zich binnen het politiebureau aanhangers van de partij bevinden. Dan blijken er zich achter deze op het eerste gezicht politieke moord een aantal hartverscheurende drama's af te spelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.12 - De Cock en de Moord in de Politiek aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een hoogwaardige politicus word dood aangetroffen. Als het Amsterdamse politieteam op onderzoek gaat naar de moordenaar stuiten zij op allerlei bijzondere normen en waarden waar deze politicus voor stond. De Cock en Vledder hebben moeite om onbevooroordeeld te blijven mede door deze extremistische kant van de dader. Een spannende aflevering wat het nodige stof doet opwaaien.
loading