Baantjer 3.11 - De Cock en de Moord op de Heks (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de bejaarde barones Aleida Coralie Van Maerseelte-Bergeneyck dood wordt...
Baantjer 3.11 - De Cock en de Moord op de Heks

Baantjer 3.11 - De Cock en de Moord op de Heks

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 49 min

Wanneer de bejaarde barones Aleida Coralie Van Maerseelte-Bergeneyck dood wordt aangetroffen, moeten De Cock en Vledder constateren dat ook blauw bloed gewoon rood blijkt te zijn. Aleida was wel een aparte dame: ze deed aan hekserij. Haar kleinzoon en diens vrouw waren niet echt blij met deze 'hobby'. Ondanks hun waarschuwingen kwam Aleida onder de invloed van charlatans, zoals de opperpriesteres Nel en de Afrikaanse priester Bikele. De Cock wordt heen en weer geslingerd tussen nieuwe adel, heksen en bijgeloof voordat hij tot de oplossing van deze macabere moord kan komen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.11 - De Cock en de Moord op de Heks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
In deze aflevering word een dame van adel dood aangetroffen. Als de politiemannen de achtergrond van deze dame verder onderzoeken komen zij erachter dat dit geen gewone dame van adel is. De dame doet aan hekserij en word door vele mensen om haar heen gezien als een beetje maf en erg beïnvloedbaar. Beide heren zetten hun tanden erin en gaan deze mysterieuze moord oplossen.
loading