Baantjer 3.10 - De Cock en de Moord in de Schoolbanken (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een lyceum wordt het lichaam gevonden van de leraar Engels, meneer...
Baantjer 3.10 - De Cock en de Moord in de Schoolbanken

Baantjer 3.10 - De Cock en de Moord in de Schoolbanken

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 44 min

In een lyceum wordt het lichaam gevonden van de leraar Engels, meneer Koenen. Zijn collega Struyk vermoedt dat De Cock de moordenaar moet zoeken in klas 5A. Die klas staat bekend als probleemklas en had als laatste les van Koenen. Wanneer De Cock en Vledder de leerlingen ondervragen, komen ze erachter dat Struyk wel eens gelijk zou kunnen krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.10 - De Cock en de Moord in de Schoolbanken aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een leraar wordt vermoord en de directeur wijst eigenlijk direct naar zijn leerlingen. Hij attendeert de Cock en Vledder op een klas vol met probleemkinderen en beweert dat de dader zich onder hen bevind. Naarmate het onderzoek vordert gaan beide heren dit ook steeds meer denken, maar of het ook echt zo is, moet je zelf maar even gaan bekijken.
loading