Baantjer 3.06 - De Cock en de Moord in de Bigband (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een concert van een bigband wordt de eerste trompettist dood in zijn...
Baantjer 3.06 - De Cock en de Moord in de Bigband

Baantjer 3.06 - De Cock en de Moord in de Bigband

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 44 min

Na een concert van een bigband wordt de eerste trompettist dood in zijn kleedkamer aangetroffen. Het is al snel duidelijk dat de man niet onder normale omstandigheden aan zijn eind is gekomen. De Cock is gek op bigbandmuziek en zijn muzikale kennis komt goed van pas bij het oplossen van deze puzzel.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.06 - De Cock en de Moord in de Bigband aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een onderlinge soap speelt zich af in een lokale Bigband. Dit wordt nog veel erger op het moment dat het kopstuk sneuvelt en er binnen de Bigband allerlei vragen gesteld worden door Vledder en de Cock. De heren stuiten op allerlei vreemde dingen en rare onderlinge verhoudingen. Wederom een spannende aflevering, een echte aanrader!
loading