Baantjer 3.05 - De Cock en de Bittere Moord (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een onbekende man heeft op een terras een dodelijk kopje koffie gedronken. De Cock...
Baantjer 3.05 - De Cock en de Bittere Moord

Baantjer 3.05 - De Cock en de Bittere Moord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 45 min

Een onbekende man heeft op een terras een dodelijk kopje koffie gedronken. De Cock heeft maar twee aanknopingspunten: zijn zaktelefoon en een adreskaartje. De Cock en Vledder komen erachter dat de man in een pension woont. Daar aangekomen blijkt dat hij dossiers bijhield van een aantal vrouwen met wie hij tegelijkertijd een relatie had.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.05 - De Cock en de Bittere Moord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens deze aflevering wordt iemand wel op een hele bijzondere manier vermoord: vergiftiging via een kopje koffie. Midden op het terras in Amsterdam lopen de Vledder en de Cock wel tegen een heel bijzonder slachtoffer aan, een heuse casanova die hele verslagen bijhield van de vrouwen waarmee hij tegelijkertijd een relatie had. Een erg grappige aflevering met een leuke twist.
loading