Baantjer 3.03 - De Cock en de Moord om de Moord (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een autokerkhof wordt het lijk van een onbekende man gevonden. Als een vrouw...
Baantjer 3.03 - De Cock en de Moord om de Moord

Baantjer 3.03 - De Cock en de Moord om de Moord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 41 min

Op een autokerkhof wordt het lijk van een onbekende man gevonden. Als een vrouw zich bij De Cock meldt met de mededeling dat de privéchauffeur van de familie is ontvoerd, blijkt het om dezelfde man te gaan. Alles wijst erop dat de moordenaar een prof is, maar wanneer er een tweede lijk wordt gevonden, begint De Cock aan die theorie te twijfelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.03 - De Cock en de Moord om de Moord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens dit mysterie denken de Cock en zijn team dat er misschien wel een professional gemoord heeft, echter als er een tweede lichaam bijkomt word het verhaal weer helemaal anders. Een leuke serie met diversen spannende invalshoeken en een geweldige cast, die uiteindelijk ook jaren samenwerken en veel moois neerzetten. Een absolute topper in het genre politieserie.
loading