Baantjer 3.02 - De Cock en de Taximoord (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse...
Baantjer 3.02 - De Cock en de Taximoord

Baantjer 3.02 - De Cock en de Taximoord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 44 min

Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop. Volgens collega's had Toon hooglopende ruzie met Dennis Ermants, omdat die zonder taxivergunning in de Bijlmer reed. De Cock komt erachter dat zowel Dennis als een aantal andere collega's verschillende motieven hadden om Toon te vermoorden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.02 - De Cock en de Taximoord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Het roekeloze wereldje van de taxichauffeurs is vandaag slachtoffer van een gruwelijke dood. Maar hoe gaan de heren dit aanpakken als blijkt dat bijna iedereen wel een reden had om deze meneer het leven te beroven. Iedereen laat misschien wel bewust blijken dat er een reden was, is iedereen schuldig? Of maken de heren een dramatische fout?
loading